Ethica Uygulama Mağazası

Ethica entegrasyonları ve uygulamalarını panelinizden kolayca yükleyin işletmenizi büyütün.

Edit Content

Satış ve Pazarlama Araçları

Pazarlama entegrasyonları ile daha çok kullanıcıya ulaşabilir, dönüşüm oranlarınızı artırabilirsiniz.

Fiziksel Mağazadan Satış

Mağazadan Satış Modülü

Canlı satış yaptığınız bir mağazanız varsa tüm stok ve siparişleri tek bir panelden kontrol etmek istiyorsanız Mağaza Satış Modülünü kullanabilirsiniz. Bu modül farklı özellikleri içerisinde barındırmaktadır.

Canlı Satış

Mağazanız varsa ve sıcak satış yapıyorsanız Barkod okuyucu ile anında satış yapabilir. Satışınızın faturasını yazdırabilir aynı zamanda günlük kasa kaydı tutabilirsiniz. Satışa özel indirim tanımlayabilirsiniz. Müşterinize yeni cari açabilir varsa tanımlı cari üzerinden satışı tamamlayabilirsiniz.

Kasa

Günlük satış yapan mağazalarınızın günlük kasa kayıtlarını yapılan Nakit satış, Kart satış ve iade işlemleri kasa kayıtlarından takip edebilirsiniz.

Mağaza İşlemleri

Bu bölümde tüm satış işlemlerine ait detaylı listeleri inceleyebilirsiniz. İade işlemi varsa gerçekleştirebilirsiniz.

Bayi Toptan Satış

Bayi Toptan Satış

Son kullanıcı harici sizden alışveriş yapan bayi ağınız varsa ve bu bayilerinizin siteniz üzerindende alışveriş yapabilmelerini, kendilerine özel fırsat ve fiyatlardan faydalanmalarını istiyorsanız B2B bayi modulünü aktif etmeniz gerekmektedir. Bayilerinizi fiyat gruplarına ayırabilir. İsterseniz özel yüzde oranlı gruplarda oluşturabilirsiniz. Bayilerinize özel kampanyalar tanımlayabilirsiniz.

Cari Hareket Takibi

Müşterileriniz, sanal mağaza üzerinden veya doğrudan verdiği siparişlerin, yaptığı ödemelerin hesap hareketlerini görebilmekte, aktif bakiyesini öğrenebilmektedir. Carilerinize özel limitler belirleyebilirsiniz. ERP entegrasyonu sayesinde, sitedeki siparişler ve ödemeler muhasebe programına entegrasyon ile aktarılmaktadır.

Kampanya Yönetimi

Sürekli yenilenen farklı kampanya senaryoları ile müşterilerinize daha çok satış yapabilir, her zaman aldıkları ürünlerinin dışında çapraz satışlar ile, ürün çeşitliliğini artırabilirsiniz. Sanal mağazalar, kampanyaların müşteriye anlatılabilmesi, hesaplama kolaylığı, sipariş sonuçlana kadar pratik düzenleme imkanları sayesinde offline perakendeye göre çok avantaj sağlamaktadır.

Robotik Çağrı Merkezi

Robotik Çağrı Merkezi

Netsantral entegrasyonunu ile gelen çağrıları sizin istediğiniz cevaplarla otomatik olarak yanıtlayabilirsiniz. Gelen çağrı numarasından müşteriyi tanımasını; isim ve soyisimle hitap etmesini, son sipariş durumu özetini, siparişin kargo bilgisini, kapıda ödeme siparişlerinde sesli onay işlemini aktif edebilirsiniz. Kampanya ve bilgilendirmeler için sesli mesaj oluşturup müşterilerin aranmasını, E-mail üzerinden faks gönderimini, 7/24 müşteri desteğini, tüm görüşmelerin kayıt altına alınıp raporlanmasını, tüm çağrıların aynı anda cevaplanmasını sağalayabilirsiniz.

Ayrıca aynı anda birden fazla çağrı alabilir ve müşterilerinizi sırada bekletme veya meşgul çalma durumlarıyla karşılaşmasını engellersiniz. 0850 veya 0212 gibi şehrin alan koduyla başlayan numaraları kullanabilir veya mevcut numaranızı taşıyabilirsiniz. Mobil uygulama üzerinden santralinizi istediğiniz yerden kolayca kullanabilirsiniz. Bu özellikler sayesinde hem firmanız hemde kurumsal kimliğiniz değer kazanacaktır.

Çoklu Para Birimi Modülü

Çoklu Para Birimi Modülü

E-ticaret sitenizde hizmet verdiğiniz ülkelerin para birimleriyle satış yapabilirsiniz.  

Çoklu Dil Modülü

Çoklu Dil Modülü

Eticaret sitenizde birden fazla dilde hizmet verebilirsiniz. Müşteri hangi dili tercih ederse, sipariş sonrasında aldığı e-postalar bile seçtiği dil ile gönderilir. Eğer ip konrolü için gerekli kontör işlemlerini aktif ederseniz ziyaretçinin ip adresinden uygun dil otomatik olarak seçilerek müşterinin karşısına gelecektir.

Çoklu Fiyatı Kartları

Çoklu Fiyatı Kartları

Özellikle B2B paketlerinde carilere özel çok fazla farklı fiyat kartına ihtiyacınız varsa bu modülü kullanmanız gerekecektir.

Standart paketlerde 4 farklı fiyat kartına izin vermektedir.

Bu modül ile istediğiniz kadar fiyat kartı tanımlayabilir ve carilerinizin özel fiyatlardan sipariş geçmelerine izin verebilirsiniz.

Teklif Verme Modülü

Teklif Verme Modülü

Günde birden fazla teklif hazırlayan firmalar için zamandan ve maliyetten tasarruf edebilmek oldukça önemlidir. Çoğu firmanın teklif hazırlama süreci; teklife ürün ve hizmet eklemek, teklif metnini PDF dosyasına dönüştürmek, teklifin gönderilmesi ve takip edilmesi gibi birçok iş yükü ve karmaşa, ciddi bir zaman ve kaynak kaybına sebep olur. Teklif modülü ile bu süreçleri çok daha hızlı yapabilirsiniz.

Teklif modülü ile bayilerinizin; müşterilerine teklif vermelerini ve bu teklifleri saklamalarını sağlayabilirsiniz. Tekliflerde bayinin iletişim ve firma bilgileri yer alacaktır. Bu özellik sayesinde bayileriniz; sistem üzerinden oluşturdukları teklifleri tek bir tuşla müşterilerine pdf formatında iletebileceklerdir. Ayrıca teklifleri saklama özelliği sayesinde tek bir tuşla teklifteki ürünleri sepete atıp sipariş işlemini hızlıca tamamlama imkanıda kazanacaklardır.

Plasiyer Modülü

Plasiyer Satış Temsilcisi

Satış temsilcisi (plasiyer) modülü sayesinde sistem üzerine satış temsilcileri ekleyebilir, satış temsilcilerine aylık hedefler girebilir ve tüm satışlarını panel üzerinden takip edebilirsiniz. Satış temsilcilerinizde sistemde kendilerine tanımlı carileri görebilir, onlar adına satış yapabilir ve cari hareketlerini görüntüleyebilirler.

Ayrıca sistem üzerinden kart veya cari seçenekleri ile ödeme alabilirler. Carilerinin en çok sipariş verdiği ürünleri görebilir ve hangi tarih aralığında sipariş verdikleri gibi spesifik bilgileri tek bir ekranda görüntüleyebilirler.

Tamamlayıcı Ürünler Modülü

Tamamlayıcı Ürünler Modülü

E-Ticaret sitenizde belirli ürünlere veya belirli kategorideki tüm ürünlere birlikte satın alınmasını sağlamak için tamamlayıcı ürünler ekleyebilirsiniz. Bu şekilde tanımlı ürünler ziyaret edilen ürün sayfasında gösterilecek ve istenirse zorunlu olarak satın alınması sağlanabilecektir.

Örneğin; 3lü koltuğun yanında tekli koltuğun da zorunlu satın alınmasını sağlayabilirsiniz.

Gelişmiş Kampanya Modülü

Gelişmiş Kampanya Modülü

E-ticaret sitenizde farklı senaryolarda kampanyalar oluşturarak sitenize gelen ziyaretçilerin satın alma oranlarını ve sepet ortalamalarını arttırabilirsiniz.

Böylece hedeflediğiniz cirolara ulaşmak çok daha kolay olacaktır.

Gelişmiş kampanya modülü ile tüm senaryoları hızlı ve etkin bir şekilde oluşturacağınız sihirbaz aktif olacaktır.

Bu modül ile sepet bazlı, kategori bazlı, marka bazlı ve özel filtre bazlı sınırsız sayıda kampanya oluşturabilirsiniz.

Pop-up Modülü

Pop-up Modülü

Oldukça gelişmiş bir panele sahip bir popup modülüdür. Sadece anasayfada veya tüm sayfalarda göstersin, bir kez veya her sayfaya girişte görünsün gibi farklı ayarlar yapılabilir.

Özel zamanlama kriterleri ve ziyaret kaynaklarına göre gelişmiş ayarlar yapılabilmektedir. Kolayca yüklenen resim popup yada sadece metin içerik olarak görüntülenebilir.

Fiyat Karşılaştırma Siteleri

Fiyat Karşılaştırma Siteleri Entegrasyonu

Bu modül Cimri ve Akakçe gibi fiyat karşılaştırma sitelerine ürünlerinizi göndermek için gerekli xml entegrasyon özelliğinin açılmasını sağlayacaktır.

Bu özellik ile güncel ürünlerinizin tüm bilgilerini fiyat karşılaştırma sitelerine xml aracılığıyla gönderimini gerçekleştirebilirsiniz.

Kasa Önü Fırsatları

Kasa Önü Fırsatları

Kasa Önü Fırsat modülü sayesinde özel fırsat ürünlerinizi yada stoklu ürünlerinizi özel fiyatlı bir şekilde sepetim sayfasından öne çıkarılmış bir şekilde müşterilerinize sunabilirsiniz.

Sepet aşamasına gelmiş müşteri, ürünlerinizi almaya karar vermiş müşteri olarak kabul etmektedir.

Bu aşamada özel fırsatlar sunarak müşterilerinizin sepet tutarlarını arttırabilirsiniz. Ürüne özel ektsra indirimde ekleyerek ürünü daha cazip hale getirebilirsiniz.

SMS Gönderme Modülü

SMS Gönderme Modülü

E-Ticaret sitesinde üyelere toplu SMS gönderimi, üye kaydı, kargo mesajı, sipariş alındı bilgisi vb. durumlarda SMS alt yapısı ile gönderim imkanı sağlamaktadır.

Sistemimize entegre sms servislerinden ayrıca kontör alınması gerekmektedir.

Bu modül sayesinden farklı senaryolarda müşterilerinize sms gönderebileceksiniz.

Telefonla Sipariş Butonu

Telefonla Sipariş Butonu

Bu modül ile müşterilerinizin arama taleplerini takip edebilirsiniz.

Ürün sayfasından telefonla sipariş butonu aktif olacaktır.

Ürün hakkında bilgi almak isteyen yada sipariş vermeden önce sizinle ilgili ürün hakkında iletişime geçmek isteyen müşteriler buradaki kısa formu doldurarak kayıt oluşturacaklardır.

Yönetim panelinizden telefonla sipariş sayfasından talepleri kontrol edebilir ve müşterilerinize dönüş yapabilirsiniz.

Whatsapp Butonu

Kasa Önü Fırsatları

Kasa Önü Fırsat modülü sayesinde özel fırsat ürünlerinizi yada stoklu ürünlerinizi özel fiyatlı bir şekilde sepetim sayfasından öne çıkarılmış bir şekilde müşterilerinize sunabilirsiniz.

Sepet aşamasına gelmiş müşteri, ürünlerinizi almaya karar vermiş müşteri olarak kabul etmektedir.

Bu aşamada özel fırsatlar sunarak müşterilerinizin sepet tutarlarını arttırabilirsiniz. Ürüne özel ektsra indirimde ekleyerek ürünü daha cazip hale getirebilirsiniz.

Edit Content

Ürün ve İçerik Yönetimi

Ürünlerinizin yönetimini kolayca yapabilir ve sektörünüze göre ürün sayfanızı özelleştirebilirsiniz.

Pazaryeri Entegrasyonları

Pazaryeri Entegrasyonları

Entegrasyonlar sayfamızda yer alan tüm pazaryerleri ile entegre olun.

Depo Yönetimi

Depo Yönetim Modülü

Birden fazla mağaza veya deposu olan müşterilerimiz için özel hazırlanmış bir modüldür.

Tüm mağaza ve depo stoklarını sistem üzerinden takip edebilir. E-ticaret sisteminin takibi için ana depo belirleyebilirsiniz.

E-ticaret sisteminin yöneticisi hangi ürününün hangi varyantından ne kadar kalmış, hangi depolarda stok var panel üzerinden kontrol edebilecektir.

Gelişmiş Web Servis Kullanımı

Web Servis Api Erişimi

E-ticaret sistemimiz gelişmiş ve esnek bir yazılımsal mimariye sahiptir.

Gelişmiş web servisi hizmetimiz ile 3. parti bir yazılımınızı e-ticaret sistemimiz ile tamamen entegre edebilir ve yeni özellikler kazandırabilirsiniz.

Web servis üzerinden; ürünler, kategoriler, markalar, tedarikçiler, varyantlar, kullanıcılar, üyeler, adresler, siparişler gibi bir çok alan üzerinde işlem yapma yetkisi kazanabileceksiniz.

Kombin Ürünler

Kombin Ürünler

Kombin ürün modülünü aktif ettiğinizde ürün sayfanıza kombindeki ürünler diye özel bir alan açılır.

Burada ilgili ürüne ait mankendeki diğer kıyafet ve aksesuarların ürün bilgileri gelecektir.

Bu sayede ana görseldeki ürünleri tek bir sayfada görebilir, isterse hepsini hızlıca sepete ekleyebilirsiniz.

Parça Sihirbazı

Parça Sihirbazı

Sitenizde bilgisayar toplama sihirbazına, uyumlu parçaları kolayca göstermek için özel bir modüle ihtiyacınız varsa parça sihirbazı özelliğini aktif edebilirsiniz. Böylece siteye gelen ziyaretçiler adım adım doğru ürünlere ulaşabilecek ve toplu halde sepetlerine ekleyip satın alabileceklerdir.

Bilgisayar parçaları satan siteler, uyumlu aksesuar listesi göstermek isteyen siteler yada otomativ parçası satan siteler bu özelliği kullanabilirler.

Paket Oluşturma

Paket Oluşturma

Bazı e ticaret projelerinde ürünlerini paket olarak satmak isteyen girişimciler için hazırlanmış olan modül ile, birden fazla ürün birleştirilerek paket yapılabilmektedir.

Müşteri e-ticaret sitesinde ürün olarak paketi görmekte, paket sipariş verildiğinde ise, stoktan paketi oluşturan her bir ürün, adetleri kadar düşmektedir. Bu sayede stok bakiyelerinde bir hata olmamaktadır.

Sipariş detaylarında ise, hem satılan paket bilgisi hem de, paketi oluşturan ürünler detaylı olarak görülebilmektedir.

Tüm raporlarda, stoklardan düşen ürünler görünmektedir.

Paket oluştururken, varyantlı ürünlerde, her bir varyant ayrı ayrı seçilebilmektedir.

Paket kullanımını örnekler ile anlatmak gerekirse; Ramazan Kolileri, Serili ürünler (Tekstil sektöründe satılan ürünlerde, aynı modelde 2 L, 2 M, 1 S, 1 XL olabilmektedir.), Kombinler (Pantolon, Gömlek, Kravat birleştirilmiş olarak yapılan kombinler.)

Doküman Yönetimi

Doküman Yönetimi

Ürünlerinize özel kullanım klavuzu, doküman, sunum gibi materyalleri eklemek için bu modülü aktif etmeniz gerekmektedir.

Özellik aktif edilince ürün sayfasında özellikler altında döküman modülü aktif olacaktır.

Buradan .pdf, .xls, .doc, .ppt gibi ofis dökümanlarını yükleyebilirsiniz.

Yüklendikten sonra müşteri tarafında doküman sekmesi aktif alacak ve yüklediğiniz dosyaların indirme linki ve detayı ile müşteriye aktarılacaktır.

Ürün Karşılaştırma

Ürün Karşılaştırma

Ürünlerin özellikleri içerisindeki farklılıkları karşılaştırarak satın almak isteyen müşteriler için geliştirilen özellik kullanışlı olarak tasarlanmış ve kolayca müşterinin karşılaştırma yapabilmesine imkan tanımaktadır.

Eğer ürüne filtre seçenekleri girilmemiş ise, sadece ürün adı, markası ve fiyatı bilgilerini karşılaştıran modül, seçenekler mevcut ise, alanların tümünü karşılaştırarak göstermektedir.

Dinamik Ürün Yükleme

Dinamik Ürün Yükleme

E-ticaret sitelerinde, sayfayı aşağı kaydırdıkça yeni ürünlerin yüklendiği dinamik ürün yükleme özelliği ile;

Daha hızlı sayfa açılış süresi: Sayfa ilk açıldığında sadece birkaç ürün yüklenir, bu da sitenin daha hızlı açılmasını sağlar.

Daha fazla ürün: Sayfalama sorunu ortadan kalktığı için, müşterilerinize daha fazla ürün gösterebilirsiniz.

Daha keyifli alışveriş: Müşterileriniz, kaydırma çubuğunu kullanarak kolayca yeni ürünlere göz atabilir ve daha keyifli bir alışveriş deneyimi yaşayabilirler.

Dinamik ürün yükleme, hem siz hem de müşterileriniz için birçok avantaj sunar. Sitenizin daha hızlı ve daha kullanışlı olmasını sağlayarak, satışlarınızı artırmanıza yardımcı olabilir.

Excel Ürün İşlemleri

Excel ile Toplu Ürün Yönetimi

Tek tek ürünlerle uğraşmaya son! Excel ile zamandan tasarruf edin ve işlerinizi kolaylaştırın.

Excel kullanarak:

Ürünlerinizi toplu olarak yükleyin veya güncelleyin.

Varyantları kolayca yönetin.

Ürün görsellerinizi .zip dosyası ile topluca yükleyin.

XML Import

XML Import

XML hizmeti aldığınız özel bir yapı veya site varsa buradaki tüm ürünleri e-ticaret sitenize aktarmak için özel bir geliştirmeye ihtiyaç duyulmaktadır.

Bu özellik ile istediğiniz xml dosyasındaki ürünlerin istediğiniz koşullarda e-ticaret paketinize eklenmesi sağlanacaktır.

XML dosyasından ürünler çekilirken fiyatlarda ve belirli alanlarda değişikliklerde yapılabilmektedir.

XML Export

XML Export

Farklı bir sistem için e-ticaret sitenizden aktarılmak üzere xml dosyasına ihtiyacınız varsa bu modülü kullanmanız gerekmektedir.

İstediğiniz bilgiler, istediğiniz koşullarda hazırlanarak xml dosyasına eklenecektir.

Edit Content

Ödeme Sağlayıcıları ve Özellikleri

Sanal Pos

Sanal Pos

Online ticarette ödeme alma adımlarından bir taneside kredi kartı ile ödeme almadır.

Bunun için ortak ödeme sistemleri yada bankaların verdiği Sanal Pos hizmetini kullanmanız gerekmektedir.

Anlaşmalı olduğunuz bankadan sanal pos hizmeti için gerekli adımları tamamladıktan sonra sisteme entegre edilebilmesi için bu eklentiyi almanız gerekmektedir.

Sisteme entegre edildikten sonra ödeme adımlarına kredi kartı ile ödeme seçeneği gelecektir.

Sanal Pos İade Modülü

Sanal Pos İade Modülü

E-ticaret sitenizden kredi kartıyla ödemesi gerçekleşen siparişlerin iadesini panel üzerinden kolay bir şekilde yapabilirsiniz.

Bu özellik ile iade/iptal işlemlerini tek bir tuşla hemen kredi kartına iade olmasını sağlayabilirsiniz.

Cari Risk Limiti Tanımlama

Cari Risk Limiti Tanımlama

Özellikle B2B paketlerinde carilere belirli bir limite kadar sipariş verebilme özelliği eklemek istiyorsanız bu modülü kullanmanız gerekecektir.

Her cariye özel risk limiti tanımlayabilirsiniz. Böylece bu limitin üstüne çıkan siparişleri cariler veremeyecektir. İsterseniz ödeme periyotlarıda tanımlayabilirsiniz.

Taksit Sınırlandırma

Kredi Kartı Taksit Sınırlandırma

E-ticaret sitenizde bazı kategorilerde taksit yapılmasını engelleyebilirsiniz.

Bu özellik aktif olduğunda seçtiğiniz kategorilerdeki ürünler sepete eklendiğinde taksit özelliği kapalı hale gelecektir.

Edit Content

Muhasebe Entegrasyonları

E-Fatura Modülü

E-Fatura & E-Arşiv Modülü

E-Fatura ve E-arşiv entegrasyonu ile faturalarınızı otomatik olarak sistem üzerinden gönderilmesini sağlayabilirsiniz.

ERP Entegrasyonu

Pop-up Modülü

Oldukça gelişmiş bir panele sahip bir popup modülüdür. Sadece anasayfada veya tüm sayfalarda göstersin, bir kez veya her sayfaya girişte görünsün gibi farklı ayarlar yapılabilir.

Özel zamanlama kriterleri ve ziyaret kaynaklarına göre gelişmiş ayarlar yapılabilmektedir. Kolayca yüklenen resim popup yada sadece metin içerik olarak görüntülenebilir.

Edit Content

Kargo Yönetimi

Bölgesel Kargo Yönetimi

Bölgesel Kargo Yönetimi

E-ticaret paketinizde bölgelere özel kargo firmaları ve özel fiyatlar eklemek istiyorsanız bu modülü kullanmanız gerekecektir.

Ülkere özel kargo firmaları seçebilir ve her ülke için özel kargo fiyatları belirleyebilirsiniz.

Kargo Modülü

Kargo Modülü

Canlı satış yaptığınız bir mağazanız varsa tüm stok ve siparişleri tek bir panelden kontrol etmek istiyorsanız Mağaza Satış Modülünü kullanabilirsiniz. Bu modül farklı özellikleri içerisinde barındırmaktadır.

Canlı Satış

Mağazanız varsa ve sıcak satış yapıyorsanız Barkod okuyucu ile anında satış yapabilir. Satışınızın faturasını yazdırabilir aynı zamanda günlük kasa kaydı tutabilirsiniz. Satışa özel indirim tanımlayabilirsiniz. Müşterinize yeni cari açabilir varsa tanımlı cari üzerinden satışı tamamlayabilirsiniz.

Kasa

Günlük satış yapan mağazalarınızın günlük kasa kayıtlarını yapılan Nakit satış, Kart satış ve iade işlemleri kasa kayıtlarından takip edebilirsiniz.

Mağaza İşlemleri

Bu bölümde tüm satış işlemlerine ait detaylı listeleri inceleyebilirsiniz. İade işlemi varsa gerçekleştirebilirsiniz.

Edit Content

Araçlar

E-ticaret siteniz için kolaylık araçları

Mobil Uygulama

Mobil Uygulama

Sizin logonuz ve firmanızın bilgilerini içeren size özel mobil uygulama yükleme işlemi yapılacaktır. Böylece ziyaretçileriniz mobil uygulama üzerinden web sitesinde yaptığı işlemlerin aynılarını uygulama üzerinden yapabileceklerdir. Mobil uygulama kullanan müşterileriniz sistem üzerinden otomatik olarak bildirim alabileceklerdir.

CDN Çoklu Sunucu Hizmeti

CDN Çoklu Sunucu Hizmeti

E-ticaret sitenizde yüklü ürün görsellerini CDN hizmeti ile farklı sunucularda barındırılmasını sağlayabilirsiniz.

Böylece sitenize gelen ziyaretçi ona en yakın CDN sunucusu üzerinden görselleri görüntüleyeceği için site açılma hızınız ciddi oranda artacaktır. Arama motorları açısındanda size seo puanı artısı olarak yansıyacaktır.

Facebook Login

Facebook Login

E-ticaret sitenize hızlı üyelik girişi eklemek için Facebook Login hizmetini kullanabilirsiniz.

Böylece ziyaretçileriniz sisteme üye olmak zorunda kalmadan facebook bilgileri ile tek bir tuşla giriş yapabileceklerdir.